Cellenergi

Cellenergi hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla
din hälsa och din prestationsnivå på topp upp till en hög ålder.

Certifierade tillverkningsprocesser garanterar genomgående hög kvalité och renhet i produkterna.

Fitline är världsledande inom kosttillskott, det enda företag som har patent på slutprodukten alltså det som du stoppar i dej dom har GMP-standard (högsta internationella renhet- och säkerhets standard), Swiss Vitamine institute som kollar så det är rätt innehåll, dopingtestning utförs årligen vid Laboratoriet för Dopinganalys vid Kölns Universitet som är ett av Internationella Olympiska Kommitténs ackrediterade laboratorium. Så ett effektivare och säkrare kosttillskott hittar du inte på marknaden idag

Dessa Cellenergi produkter botar ej sjukdomar men ger kroppen en bra förutsättning att läka sig själv. Viktigt är att få en bra tarmflora eftersom tarmen är vårt rotsystem.
Cellenergi produkterna är gjorda av naturliga ämnen från mat-vilket är viktigt när man väljer kosttillskott så att det inte är syntetiskt.
Cellenergi produkterna är noga utvalda och produceras enligt GMP-standard (högsta internationella renhet- och säkerhets standard) och uppfyller DIN ISO 9001, garanterar cellenergi produkternas höga kvalitet, renhet och säkerhet. Cellenergi produkterna kontrolleras t.om. ytterligare en gång av PM själva.
Samt står under frivilliga kontroller av oberoende Swiss Vitamine institute.
Cellenergi dopingtestning utförs årligen vid Laboratoriet för Dopinganalys vid Kölns Universitet som är ett av Internationella Olympiska Kommitténs ackrediterade laboratorium.
Cellenergi produkterna är noga avstämda mot varandra då näringsämnen jobbar ihop.
Intas i flytande form-bättre upptag-då näringsupptaget främst sker i vår övre del av tunntarmen.
Micellisering: Fettlösliga ämnen är omgjorda till vattenlösliga-vi tar upp det lättare ca 500% bättre då det inte behöver gå genom matsmältningssystemet -(en process som kroppen gör själv i vanliga fall).
Mineralerna är joniserade kollodiala(små) – fäster i tarmen.
Grunden till bra hälsa sitter i tarmen och cellenergi produkterna revitaliserar mage och tarm.
Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av våra forskare ger
näring till de ställen där de behövs när de behövs, på cellnivå inifrån och ut.
Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och
blodcirkulationen så att du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.

Cellenergi påverkar också din hud, ditt hår och dina naglar. Slät hy,
lena naglar och ett välmående hår är synliga tecken på en balanserad kost och
ett bra näringsupptag. Många elitidrottare världen över uppskattar
fördelarna med cellenergi.

Genom det patenterade Närings-transport-konceptet tas cellenergi produkterna upp till cellnivå till 95%. Dessa cellenergi produkter är de enda kosttillskottet i världen som fått patent på slutprodukt. För att få ett patent måste det finnas studier som bevisar resultat.
Dessa tre cellenergi produkter utgör basen för hälsan. Dessa passar fr 10år och uppåt, en morgondryck och en kvällsdryck!
Cellenergi finns även som barnprodukt fr 2 – 10år.
Blandas i vatten och smakar gott! För bäst effekt används alla 3 cellenergi burkarna, men det går självklart att bara använda en.
Dessa 3 basprodukter är fria från allergener, så alla som har någon form av allergi kan använda dessa 3 cellenergi produkter

 

Basic Lägger grunden till en bra hälsa
Torkade frukter och grönsaker, Fibrer, Levande goda mjölksyrebakterier, Matsmältningsenzymer, Ayurvediska kryddor. Antioxidanterna A+C+E, Selen, fri från allergener. 9 lösliga och olösliga fibrer som rensar tarmen. Den starka antioxidanten Kurkumin. I Basic så finns det lösliga och olösliga fibrer, dom här fibrerna hjälper till att rensa och städa ur tarmsystemet lite varje dag, för äter man dålig mat så får man städa jätteofta. Fibrerna som finns i hjälper till att städa ur, dom vattenlösliga fibrerna absorberar även gifter, vissa fetter, dåliga kolhydrater som kroppen inte tar upp åker då ut bakvägen. Det finns också goda tarmbakterier, de vattenlösliga fibrerna är också extra näring, alltså extra mat till tarmbakterierna. Tarmbakterier ska vi ha massor av. det ska sitta fullt med goda tarmbakterier på hela tarmslemhinnan istället för slaggprodukter gammal mat. Får vi i oss en förkylningsbakterier eller virus då vill den fastna på tarmväggen för där kan den börja dela på sig och när den gör det så bryter förkylningen ut. men har vi då massor av goda tarmbaketrier så kan inte den här förkylningsbakeriern eller viruset fastna utan blir uppäten utav våra goda tarmbakterier.

Det finn även en auroverisk örtblandning som ökar upptagningseffeken, läker mage och tarm, om man har en känslig tarm kommer basic att läka ut den mycket fint. Det stärker ditt immunförsvar ( 80% av vårat immunförsvar sitter i tarmarna ), ökar näringsupptaget så att när du äter din vanliga mat så tar det upp näringen i den mycket bättre, den balanserar blodsockret, basic tillsammans med activize balanserar blodsockret upp till 4-6 timmar. Det håller blodsockret mycket jämnare du kommer känna dig mycket piggare  du får ingen sån här dipp och känna dig lite mättare helt enkelt. Och detta skyddar våra celler med hjälp av antioxidanterna som finns i.

Studier har visat flera positiva resultat såsom färre tecken på allergier, förbättrad matsmältning, minskad aptit (hjälp vid viktreducering), bättre fysik och mental hälsa, färre infektioner och förkylningar, mer energi och vitalitet, förbättrad hy och en bättre avgiftning av kroppen. Bra för alla typer av magbesvär; sura uppstötningar, svullnad, lös mage-förstoppning, läckande tarm etc. Våra jordar är selenfattiga. Vegetarianer har ofta selenbrist. Vår tarmflora är mer utsatt idag, studier visar på en mer avvikande tarmflora de senaste decenniet. Forskningen visar på allt fler tillstånd som har roten i tarmen- tarmdysbios.

Ger en jämn blodsockerkurva under dagen! Många blir av med mat/pälsdjur/pollenallergier!

Effekter:

 • Läker mage och tarm
 • Stärker immunförsvaret
 • Ökar näringsupptaget
 • Balanserar blodsockret (lågt GI och lågt GB)
 • Skyddar cellerna
 • Mer energi och vitalitet
 • Skyddar mot fria radikaler

Beställ

 

Activize Den nyttiga energidrycken (tas på morgonen)

B – vitaminkomplex(8st)– C-vitamin – Brunalgextrakt – Guarana

Här får du alla B-vitaminer, alla B-vitaminer jobbar absolut bäst om dom får vara tillsammans dom är inte kemiskt släkt på nått sätt men dom vill vara tillsammans och då ger dom bäst effekten. Det finns en brunalg i här som hjälper till att transportera syret precis som hemaglobin gör i blodet och mineralet järn tex. Det finns guarana. Guarana är ett naturligt koffein, ska ej jämnföras med det koffein som det finns i kaffe och coca cola tex.  Guarana är ett klätterträd som finns i sydamerika, guarana har också den effekten att det piggar upp men det går lite långsammare och ligger kvar lite längre och det klingar av lite långsammare, det drar inte upp nått blodsocker och lurar nått insulin och så vidare, det har också en lugnade effekt på mage. Det finns C-vitamin som är den mest kända antioxidanten vi har. Det ökar förbränningen av kolhydrater så när vi äter så ökar det alltså förbränningen i cellen det blir en värmeutveckling och förbränning och då börjar det hända lite saker i systemet när det förbränns hela tiden. Det ökar blodcirkulationen. Vi måste ha en fungerande blodcirkulation och syresättning av våran kropp för att den överhuvudtaget ska kunna läka och fungera på rätt sätt. Det öppnar transportvägarna till cellen. Man känner en så kallad flasch, det kan hetta på öronen och var som helst på kroppen det är Vitamin B-3 niacin som öppnar upp transportvägarna ut till alla dom finaste kapillären,  våra ytterska blodbanor som är en tjogondels hårstrå tjocka, och när dom öppnar den transportvägen då kan det friska syresatta blodet komma ut i cellen, muskelcellen eller vilken cell det nu än må vara och så händer det saker i cellen förbränning, cellen fungerar och när transportvägarna är öppna så kan det också ta slagget tillbaka. Ökar syreupptagningsförmågan du får bättre kondition helt enkelt det finns tester som är gjorda på detta som man kan få ta del av. Prestation och koncentration, uppiggande, stimulerande man klarar koncentrera sig bättre man orkar bättre allting egentligen.

Otroligt energigivande!, effekten är omedelbar och håller i sig ca 5-6h. Bra för effektiv viktreduktion vid högre doser. Kan med fördel tas innan träning. Positiva erfarenheter av intag vid migränkänning eller huvudvärk. Kan även lösa upp värk- då Niacinet ökar blodcirkulationen.
B-vitaminer förbrukas extra mycket under stress och värms ofta bort. Vegetarianer har ofta B12 brist. P-piller dränerar kroppen på B-vitaminer. B-vitaminbrist är allmänt vanligt, följderna kan vara håglöshet, trötthet, nedstämdhet, depression m.m. Lågt GI. Naturligt Guaranaextrakt lugnar mage & tarm. Studier visar på ökade alfavågor. Koncentrationsökningen är påtaglig! Bra för att hålla skärpan och fokus uppe! Många idrottare ex Magdalena Neuner och Novac Djokovic upplever mer koncentration i sin sport. Bra resultat på nedstämda/deppiga personer!

Effekter:

 • Ökar förbränning av kolhydrater
 • Ökar blodcirkulationen – öppnar upp transportvägarna till cellerna
 • Ökar syreupptagningsförmågan (molekyl från brunalg-fungerar som hemoglobin)
 • Ökar prestation och koncentration
 • Uppiggande, stimulerande
 • Bättre fungerande nervsystem
 • Får lugnande effekt på överaktiva (ADHD)

Beställ
 

Restorate  Hjälp till återhämtning (tas på kvällen) Den viktigaste.

9st Mineraler – D3 – vitamin – Ayurvediska kryddor

Restoraten gör mycket mer än vad man tror i kroppen man märker inte av den så som man gör med Activizen men restoraten gör otroligt mycket i kroppen. Ett problem som vi har idag är att vi är försurade i våra kroppar. När kroppen är sur så trivs allergier, dom människor som har allergier måste få upp ph-balansen i kroppen så fort som möjligt. Våran kropp vill inte vara sur så då måste den försöka reglera detta på nått sätt och för att reglera detta behöver kroppen basa sig den behöver ha kalcium och magnesium för att få upp ph-värdet och för att få detta tar kroppen det från kroppens lager, kroppens lager är vårat skelett och då får vi ett annat problem benskörhet. Går vi med sura kroppar så ökar benskörheten. I Sverige säger man att vi ska dricka mycket mjölk så att vi får i oss kalcium, vi dricker massvis med mjölk ändå har vi massa benskörhet. Då kan man börja fundera på vad det är som är problem.

Restorate är bra för håret, hud, naglar, återhämtning när man har tränat för att reglera alla fria syror i kroppen när man har jobbat hårt. Det första man brukar märka av restoraten är att man får en bättre sömn, att man vilar och återhämtar sig bättre. Den stärker tänder och skelett, imunförsvarshöjande. Den har en lugnande effekt, det är magnesiumet tillsamman med D-vitaminerna  har det en lugnande effekt, det är också det som gör att du får en god sömn. D-vitamin är bra vid depressioner. Idag forskars det väldigt mycket om D-vitamin och ständigt så upptäcker dom nya saker om hur bra D-vitamin är för våra kroppar. Här i norden så lider vi av D-vitaminbrist. Det första vi får D-vitamin av är solen. D-vitamin tas upp i kroppen med hjälp av kolesterol

Mineraler och spårämnen är livsviktiga för vår kropp. Eftersom kroppen inte själv kan tillverka dessa ämnen måste vi få dem via kosten. Mineraler och spårämnen är delar av enzymer, hormoner, vitaminer, proteiner och röda blodkroppar. Dessa gör att skelett och tänder blir starka. Muskler och blodomlopp fungerar bättre. Stärker hud, hår, naglar. Bättre immunförsvar, bättre sömn. Mineraler drar även med sig slaggprodukter ut och är väldigt vätskedrivande.

Motverkar överförsurning av kroppen och stabiliserar Ph-värdet och motverkar därmed uppbyggandet av såväl fettövervikt som vatten/slaggövervikt. Många har ett för surt Ph i kroppen; då uppstår lätt: sötsug, svampinfektioner, virus/parasiter trivs, svagt skelett, torr hud, mjölksyra, (benskörhet). Under vintern är D-vitamin brist väldigt vanligt, som gör att vi känner trötthet. Mineralerna absorberas tack vare koloidala, joniserade-frigörs i vattnet. Passar bra att ta på kvällen då kroppen återhämtar sig under natten.

Många sover oerhört bra av denna! Sömnen blir djup och man vaknar utvilad!

Effekter:

 • Basar kroppen – motverkar försurning
 • Bra för hår – hud – naglar
 • Återhämtning (efter träning)
 • Bättre sömn
 • Starkare skelett och tänder
 • Stärker immunförsvaret
 • Avlägsnar syra och slaggprodukter
 • Bra för muskler och leder

Beställ

Om Niacin och “flushen” av morgondrycken
Niacin ( B3 ) finns i Activize. Niacin letar sig ut i de små kapillären och sätter igång cirkulationen där. Där man har värk och problem i kroppen har man dålig blodcirkulation och stängda kapillärer. När så niacinet öppnar upp dessa kapillär kan man få så kallad ”niacin flush” man kan bli röd, (som en tomat) rödflammig, det kan sticka och det kan klia. Detta är inget farligt ( Ej någon allergisk reaktion, Alla algener är borttagna). Detta kan komma 5-10min efter morgondrinken och börjar avta efter en liten stund.

Följande oljor rekommenderas också som basprodukt.

Omega3 + E + D

Omega3 känner de flesta till idag. En väldigt viktig produkt för att skapa en bra fettsyrebalans i kroppen. Idag har många en obalans mellan Omega 3 och Omega 6. Det gör bl.a att våra cellmembran blir stela, näring och slagg kan inte komma igenom cellen. Även grundläggande vid psoriasis, ADHD, autoimmuna sjukdomar, inflammation. Viktigt också vid graviditet för att barnet ska utvecklas bra.

Effekter:

•Förbättrar blodkärlens elasticitet
•Förbättrar ett högt blodtryck
•Främjar ett sunt hjärta
•Viktig för cellernas membran
•Viktig för en sund hjärna
•Antiinflammatorisk effekt

Beställ

Är du över 35 år? Eller tränar mycket? Då är denna produkt att rekommendera till övriga bassortimentet: Q10 Plus

Vi producerar detta enzym själva till ungefär 35 års ålder då produktionen avtar. Denna produkt är som cellens tändstift och grundläggande för att cellerna ska kunna tillverka energi. Rekommenderas varmt till äldre som tappat orken.

Effekter:

• Motverkar oxidativ stress (stark antioxidant)
• Håller cellen ung
• Förbättrar cellmembranen
• Förbättrar energiproduktionen i cellerna

Beställ

1 Detox14

Vill du ha den optimala starten till ett bättre mående ?

DETOX14. Samtidigt som man städar ur kroppen på slagg o avfall ger man kroppen vitaminer mineraler.  i vanliga viktminskningsprogram brukar vätska och muskelmassa försvinna först medan mycket av bukfettet är kvar längre, med DETOX14 blir det tvärt om. Eftersom man äter proteinrika livsmedel och aminosyror försvinner bukfettet och muskelmassan är kvar, så det blir en optimal förbränning. Man följer ett koncept samtidigt som man fyller på med vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror som gör att det sedan är lättare att hålla den nya vikten.
Vill du prova  🙂

Skicka mej då ett mejl:    Mona Jansson

Jag hjälper dej med vad som du ska beställa, du får tillgång till konceptet och blir inbjuden till en sluten facebook grupp där du får mängder av tips mm