Mest fördelaktigt är att registrera sig och köpa Cellenergisetet via abonnemang, då till ca 30 % lägre kostnad* samt fri frakt. Du får då även handla andra produkter i sortimentet med 20 % rabatt.

  • Du får tre månaders förbrukning hemskickat i en leverans, men betalning delas upp månadsvis. Du bestämmer själv vilken datum du vill att pengarna ska dras.
  • Du har 30 dagars “nöjd kundgaranti”, då du kan välja att avsluta och skicka tillbaka dina produkter med pengar tillbaka om du av någon anledning inte vill fortsätta.
  • Abonnemanget löper sedan över tre månader i taget, du får ett kvitto varje månad och en påminnelse mot slutet för om du vill avsluta eller göra andra ändringar i ditt abonnemang. Gör du inget så börjar man en ny 3-månadersabbo. Du får alltid denna påminnelse var 3e mån.
  • Du kan också beställa separata produkter via mig.

*Dagskostnad för Cellenergisetet är ca 28 kr om dagen (vid abonnemang).

Klicka här för abonnemang    

Kom ihåg att välja om du vill ha burkar eller Färdigpåsar(Powercoctail)

Du kan välja datum för debitering mellan den 5-28 varje månad, tänk på att produkterna skickas därefter.

Vid första utskicket tillkommer en startavgift på 95 kr, du får då ett startpaket med fribiljett till Basakademi, broschyrer, doseringsförslag mm.

För beställning enstaka produkter kontakta mig eller:

Klicka här för att komma till Webshopen

Möjlighet finns att sänka din kostnad ytterligare

Det handlar om att berätta att produkterna finns!

Det är tyvärr många där ute som inte känner till produkterna och många tackar otaligt för att man en gång berättat om produkterna för dem..

Om du är nöjd med produkterna och mår bättre så kommer det sig ofta att man vill rekommendera dem till någon annan som man också vill ska må bra. eller någon själv som frågar när dom hör och ser hur bra du mår. Kanske känner du någon som ofta är trött, sover dåligt, jämt är förkyld eller har problem med magen, eksem, allergier och andra symtom på obalans – och vill tipsa om hur de enkelt kan förbättra sin hälsa. Kontakta mig för mer info om det. Så berättar jag hur du går till väga

Lycka till